Kilden Helse logo
Lynda Westhoff

LUKSUSPAKKER

Er det på tide å prioritere deg selv?

Eller er du ute etter den perfekte gave til de som har alt eller fortjener en ekstra oppmerksomhet? Jeg har laget noen ferdige gavepakker som skal være en glede å gi bort og en glede å få!

 

  TIME TO GLOW

Etter denne behandlingen skal du føle deg strålende!

Vi begynner det hele med en avslappende ryggmassasje, etterfulgt av hudanalyse for å gi deg en skreddersydd behandling til akkurat deg og din hud.

Behandlingen inkluderer rens, eksfolering under damp, utklemming, beroligende nakke, skulder og hodebunnmassasje, forming av bryn og maske etter hudtype.

Huden din vil garantert gløde av vitalitet!

Etter hudpleien vil du få en makeup veiledning, der du vil lære teknikker og få tips for å fremheve din naturlige glød og utstråling.

Tid:  180 min

Pris: 2200 kr

Bestill time

 

  TIME TO RELAX

Senk skuldrene, slapp av og nyt en fantastisk massasjebehandling.

Med varme steiner, aromatiske oljer, varme i benken, levende lys og drømmende musikk skal du stresse helt ned. Dette er en ren nytelse for kropp og sjel.

Etter massasjen vil du få en økologisk ansiktsbehandling som blir tilpasset din hud, huden vil oppleves som friskere, klarere og ikke minst silkemyk!

Tid:  135 min

Pris: 1750 kr

Bestill time

 

  DEN BEROLIGENDE REISEN

Nyt to timer med velvære. Dette er en avslappende behandling der vi skreddersyr ansiktsbehandling til din hud og som etterfølges av en aromamassasje.

Her skal all stress legges bort og fokuset er på pust, ro og velvære.

Tid: 120 min

Pris:  1500 kr

Bestill time

 

• Hud & kroppsterapeut • Makeup artist

Bestill time

Lynda Westhoff facebook Kilden Helse Instagram