Betingelser

 

Velkommen til nettbutikken!

Kjøpet er regulert av standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett.

 

Foretaksinformasjon

Selger: Lynda Westerhus

Firmanavn: Lynda Westerhus, Kilden-Helse

Kontaktadresse: Schwenckegata 11, 3015 Drammen

E-post: post@lyndaw.no

Tlf.: 95857096

Organisasjonsnummer: 984 667 086

 

Vi leverer de fleste steder i Norge, med unntak av Svalbard og Jan Mayen.

Varene fraktes som pakke via posten.

 

Priser

Alle priser er i norske kroner og vises både inklusive og eksklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bekreftelse av bestillingen og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt m.m.

 

Ekspedering av ordre

Når vi har mottatt din bestilling, vil du motta en ordrebekreftelse fra oss.( Du vil få ordrebekreftelse på mail når vi har mottatt din bestilling) Vi anbefaler at du kontrollerer at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen med hensyn til adresse, antall varer, varetype, pris osv. Skulle du oppdage at det ikke er samsvar mellom bestillingen og ordrebekreftelsen, ber vi deg om å ta kontakt med oss så snart som mulig.

 

Leveranse

Din vare pakkes normalt sett innen 24 timer. Normal leveringstid er 3-7 dager

 

Frakt

Dersom din bestilling overstiger 800kr, blir din levering fraktfri.

Ved øvrige bestillinger er fraktavgiften 49kr.

 

Som kunde er du selv ansvarlig for at du oppgir gyldig og korrekt leveringsadresse og mobilnummer.

 

Har vi gått tom for varer uten at dette er spesifisert i produktets beskrivelse ved bestillingstidspunkt og vi ikke kan skaffe dem i løpet av kort tid, vil du få beskjed om dette via epost. Er det noe som haster for deg så gi oss en melding om det når du gjør din bestilling så skal vi prøve og hjelpe deg.

 

Betaling

Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg som kunde å betale for din bestilling.

Du betaler for varene du bestiller umiddelbart: betaling med kort eller betaling via Stripe. Vi godtar VISA, MasterCard og American Express.

 

 

Risikoen for varen

Risikoen for varen går over på kjøperen når varen er overtatt i henhold til avtalen. Hvis leveringstiden passeres og du som kjøper unnlater å overta en vare som er stilt til din disposisjon etter avtalen, har du likevel risikoen for tap eller skade som skyldes egenskaper ved varen.

 

Personopplysninger

lyndaw.no behandler persondata iht. personopplysningsloven. Vi selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart.

 

 

Kortinformasjon

Når du handler hos www.lyndaw.no, blir betalingen behandlet av Nets, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for VISA, MasterCard/Eurocard og American Express.All kortinformasjon blir oppbevart iht. kortselskapenes regelverk.

 

 

Rutiner for retur av varer

 

Avbestilling

Dersom du ønsker å avbestille varene ber vi deg ta kontakt med oss senest kl.11.30 påfølgende virkedag etter at bestillingen er gjort via nettbutikken for kostnadsfri avbestilling.

 

Reklamasjon

Du har 30 dagers åpent kjøp fra den dagen du har mottatt din pakke, forutsatt at produktet returneres ubrukt i uskadet originalforpakning og i de tilfeller der produktet er plombert skal denne være ubrutt. Du velger selv om du vil bytte til et annet produkt eller få pengene tilbake. Ved retur eller bytte betaler du selv returkostnaden. Husk å alltid kontakte kundetjeneste om bytte eller retur. Merk returpakken tydelig med LyndaW,Kilden-Helse, ditt ordrenummer og se til at følgesseddelen er med i pakken. Vi anbefaler at du sporer din retur da vi ikke står for pakker som ikke kommer fram.

 

Angrerett

Du har 14 dagers angrerett fra du mottar varene til å returnere disse tilbake, om du vil benytte deg av angreretten. Du må bruke skjemaet for angrerett som finnes sammen med varen du har mottatt. Etter at pakken er mottatt plikter vi, iht. angrerettsloven å refundere alle kostnader innen 14 dager. Ønsker du å returnere varen betaler du selv porto for retur. Produktet du returnerer må være i god stand.

 

Merk at eventuell forsegling ikke må brytes. Har du mottatt feil varer eller varer med feil, sender vi deg tilsvarende varer uten kostnader for deg

 

Garanti

 

Skulle du motta feil vare eller varer med feil, ber vi om at du tar kontakt med oss slik at vi kan ordne med retur. Vi vil deretter sende deg en ny pakke med korrekte varer fraktfritt.