Kilden Helse logo

Shop

  Personlig kundeservice      FRI FRAKT!

Submitting Form...

The server encountered an error.

Beskjed sendt

Hei og velkommen til min nettbutikk!

 

Jeg er takknemlig og glad for at du har funnet veien hit, jeg skal gjøre alt jeg kan slik at du finner de rette produktene som passer til deg og din hud.

 

Siden 2000 har jeg jobbet som hudterapeut, jeg har også en liten periode hatt undervisning og vært sensor på hudpleielinja på Åssiden v.g skole.

 

Det å åpne denne nettbutikken har vært en stor drøm for meg, for jeg ønsker at flere skal oppdage hvor fantastiske økologiske produkter som finnes. Produktene er uten bl.a. parabener, sulfater, mineraloljer, skadelige kjemikaler og miljøbelastede stoffer, men  har heller høye konsentrasjoner aktive rene ingredienser som trekker dypt inn i huden og gjør en forskjell. Det er ikke tilsatt syntetisk parfyme for å dekke over noe, så det du lukter er det du får – himmelsk, rent og naturlig!

 

En annen stor del av hvorfor dette har vært en drøm er at jeg ønsker å hjelpe og veilede deg, slik at du får noe som passer for din hud og dine utfordringer.

 

Jeg har delt inn i hudtyper/ hudtilstander og hvilken produkter som

passer til hver av disse. Under kategorien alle hudtyper, ligger produkter som passer alle.

 

Jeg vet at det ikke er så lett å alltid sette huden sin i en «bås» av hudtype og at man kan ha flere utfordringer med huden samtidig. Jeg sier vet, fordi det er akkurat sånn min hud alltid har vært, så med egen erfaring og lang fartstid i bransjen, vil jeg gjerne få lov til å hjelpe deg!

 

Gleder meg til å høre på fra deg!

 

Klem fra Lynda

 

Sanselig velvære!

ADR: Solbakken 1,  Drammen

 

Denne websiden bruker Google Analytics

til å sette cookies.

Copyright: Lynda Westerhus

Bestill time

Kilden Helse logo